HUff og huff. Jeg ligger etter med blogging, har ikke gjort ferdig Pizzaontologien og skulle ha lest en hel masse. I forrige uke skrev jeg  essay om boolske søk mm. Mange timer gikk med til det. Familien er forståelsesfull men litt frustrert over at jeg sitter konsentrert over datamaskinen og er ganske utilsnakkelig i time etter time. Rart hvor mye de plutselig har lyst til å prate om akkurat når jeg skriver essay… Det er litt anderledes å være student nå enn da jeg var i begynnelsen av tyveårene. Jeg delte leilighet med kjæresten, hadde få forpliktelser og kunne disponere dagens timer fritt som jeg lystet. Lange luncher i kantinen hørte med og det sosiale var veldig viktig. Nå lever jeg i hus med familien og forpliktelsene er mange. Når jeg kommer hjem etter forelesning står oppgavene, forpliktelsene og behovene familien ønsker dekket i kø. Jeg klager ikke. Jeg ville ikke ha unnvært dem for alt i verden. Det er bare anderledes. Men jeg er alltid på etterskudd!