Jeg irriterte meg sånn over at diktet på siden ikke så ut som et dikt. Det var bare en tekst der alle settningene kom uten linjeskift og avsnitt. Så tenkte jeg at jeg kunne prøve html. Først prøvde jeg med

foran hver linje og

etter. Det funket. Så prøvde jeg med bare
etter hver linje og to etter hvert vers. Og det funket også. Stili å få det til!!!

HAHAHA det er litt sent på kveld. Når jeg publiserte innlegget forsvant jo kodene! De formaterte istedet teksten. Selvfølgelig…. Nå må jeg finne en metode å få dem synlige på for leseren.

Jeg prøver igjen:

Jeg irriterte meg sånn over at diktet på siden ikke så ut som et dikt. Så tenkte jeg at jeg kunne prøve html. Først prøvde jeg med spiss parantes p spiss parantes foran hver linje og spiss parantes /p spiss parantes etter. Det funket. Så prøvde jeg med bare spiss parantes br/ spiss parantes
etter hver linje og to etter hvert vers. Og det funket også. Stili å få det til!!!

Med andre ord -jeg har lært noe!