Stikkord

Hjelp! Jeg tror jeg kanskje har fått blogg på hjernen.  Jeg våkner om natten av drømmer om at jeg skriver bloggposter. Mengder av  bloggposter komponeres i hodet – og vises på min indre skjerm. De fleste av dem kommer aldri ut i cyberspace. Kloke tanker, innbiller jeg meg :-), formuleres med vidd og fantasi for så å aldri å materialisere seg på en skjerm. Ikke på din og ikke på min. Er det uhelbredelig doktor? Er jeg infisert med det kjente wordpress viruset? Var det den fryktede HUIN myggen som bet meg, doktor?

I dag har min indre blogg reflektert over rollespill, undervisning, kompetanse, humor og roller. Jeg har skrevet masse inni hodet og litt på bloggen. I morgen skal jeg gjøre refleksjonsposten ferdig og publisere den. I dag er jeg trøtt. Det var en lang dag. Jeg trenger å sove. Men tør jeg? Vil bloggen ta meg til fange på den sorte øya? Eller vil jeg gå meg vill i bloggosfæren og aldri våkne? Eller den største skrekk: 0 – NULL visninger på bloggstatistikken? Snakk om mareritt!