Jeg fant et bokmerke jeg  kjøpte i USA for mange år siden.

På det står det :

Those who dream by day are cognizant of many things wich escape those who dream by night!

Godt sagt av Edgar Allen Poe

Dagdrømming er en deilig aktivitet. Man får bare A på eksamen, Solen skinner og alt er herlig! Pensumliteraturen er enkel og lett forståelig. Semesteroppgaven er skrevet på under to timer! The semantic web er en helt enkel greie og tekstkoding er bare blåbær.

Guttene mine dagdrømmer høylytt. Om øyer i Skottland med slott og adelstitler, biler, tjenere, lange spisebord med sølvkandelabre, egen kinosal mm. Jeg tror de gjerne vil være konger i sitt eget rike. Det er morsomt å høre på dem. Hva ville jeg gjort hvis jeg levde min drømmetilværelse? Sannelig om jeg vet. Det eneste jeg er helt sikker på er at familien min er med i drømmen. Jeg tror jammen jeg må dagdrømme litt så jeg finner det ut…