Stikkord

,

Det er deilig at eksamen er over!! Nå har jeg gjort mitt beste og sensor får gjøre sitt. Noen av oppgavene var ok og noen syntes jeg mindre om. Jeg fikk aldri lest ordentlig til eksamen så det var ikke alt jeg svarte like fyldig på…. Men jeg skrev så mye jeg klarte. Jeg skriver ikke så fort så jeg er litt misunnelig på dere som er så kjappe. Jeg hørte det klapre i rasende fart bak meg.

Jeg var sistemann som gikk. De hev meg nesten ut….

Håper det gikk bra med dere andre!

Uansett er Huin 102 forhåpentlig historie. Jeg har lært mye nytt. Jeg har også reflektert over hva slag undervisning jeg lærer mest av og liker best. Og hvilken type lærere. Men det får bli en annen post! Kanskje.

Men jeg har veldig lyst til å takke dere som jeg har gått sammen med i høst! Tusen takk for at dere har inkludert meg, selv om jeg er bitte litt eldre enn dere! Og ikke ledd av meg ( som jeg så det ihvertfal…;-). Jeg har satt utrolig stor pris på å studere sammen med dere! Jeg synes dere er utrolig flotte personer, hver på deres egen måte! Dyktige, flinke, kreative, morsomme, stilige, kule unge mennesker, det synes jeg dere er!

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og alt godt i det nye året!

Hjertelige hilsener fra Vibeke!