Stikkord

, ,

Jeg beklager min totale tyssnad her på bloggen! Det skyltes utelukkende at jeg har feiret min fars 70 års dag i helgen. Vi hadde den hjemme hos oss med 23 mennesker til bords. Da jeg kom ut fra eksamenslokalet stod min bror, Magnus og ventet på meg. Han hadde reist 22 timer fra North Carolina for å være med på feiringen. Vi fikk oss litt mat på Bocca før vi dro hjem og startet på forberedelsene av den store festen som skulle være lørdag. Det gikk i et kjør for alle detaljer skulle på plass og jeg ramlet i seng hver kveld. Festen ble en stor suksess! Den startet lørdag klokken fire. (Jeg trodde den skulle begynne fem, så det ble litt stress når jeg oppdaget klokken halv fire at den skulle begynne fire…..) Jeg var ganske nervøs for jeg og Jørgen (min midterste sønn ) skulle holde en liten konsert sammen med sanglæreren vår, Oded Ben-Horin. Det gikk bra. Men jeg synes Jørgen var flinkest! Vi sang duett på You got a friend og Let it Snow. Og så sang jeg As time goes by alene. Jørgen hadde tre sanger til.

MIn far gikk fornøyd i seng litt over midnatt, mens de siste satt oppe til nærmere tre på natten. Neste morgen var det stor frokost med  nesten hele den nærmeste familie. Da var vi bare 11. (Vi manglet min bror, Magnus sin kone og tre barn som ble igjen i North Carolina). Så var det tur til Sotra før feiringen var over og vi flatet ut på sofanen hjemme med velfortjent rødvin!