Stikkord

,

Nye ting å lære hver dag på wordpress. Jeg har ikke forsøkt den nye QuickPressfunksjonen ennå -så nå er første gang. Jeg har vært på julehandel i dag. Sammen med Nicolai. Det var koselig. Rolig og fredelig stemning. Jeg gleder meg til jul! Til luktene, lydene, smakene og tradisjonene.

I morgen er det Luciafeiring i barnehagen. Det er alltid koselig!

QuickPress funket veldig greit!

Lagt til senere:

QuickPress er til høyre oppe på Dashbordet ( Har du en god oversettelse på Dashbordet Ida?). Det er en kjapp mulighet for å skrive ny poster på. Veldig forenklet men også veldig oversiktlig. Det er mange nye muligheter i det nye WordPress Dashbordet. Man kan flytte på det meste på bordet ved å dra dem rundt omkring. Og man kan ta bort ting man ikke bruker. Og gjøre noe større og noe mindre. Her er det bare å leke seg -hvis man gidder-eller kjeder seg……