Å begynne året med krig må være den dåligste ideen noen noengang har hatt! Det er hjerteskjærende å se barna som er skadet og høre om krigens grusomheter. Vi har mange muligheter til å tilegne oss informasjon om denne og andre konflikter slik at vi kan få et mest mulig balansert bilde av situasjonen. Klikk på linkene og les! Det tar ikke lange stunden og du får mye kunnskap igjen for det!

En blogg verd å lese er Life must go on in Gaza and Sderot.
Den er skrevet av to venner, En er Palestinsk og en er Israelsk. De bor i kort avstand fra hverandre på hver sin side av grensen. Deres poster gir et innblikk i deres hverdag og gir oss mulighet til å forstå mer av konflikten.

Et annet sted du kan se etter på stedet skildringer er http://globalvoicesonline.org

En som skriver om det som skjer i Gaza er denne.
En annen skriver svært interessant om Egypts rolle i konflikten.
Ellers kan man lese nettsidene til:
Aljazeera/
The Jerusalem Post
BBC
og en rekke andre. Hvis du går inn på startsiden vil du finne linker til nyheter over hele verden.

Så får vi håpe at det blir våpenhvile snart!