Jeg liker å lese andres blogger. Noen ganger trykker jeg bare på pilen oppe til høyre på dashbordet og ser hvilken tilfeldig blogg den fører meg til. Eller går inn på wordpress.com. Som oftest får jeg den engelske siden først. Men trykker jeg på bokmål kommer jeg til bokmålsbloggene. Og tilsvarende med nynorsk. Andre ganger prøver jeg meg på bloggrevyen.no. På Bloggrevyen kan man velge å se på blogger bare i en kategori som for eksempel Film og TV, Hobby, Humor eller Kultur. En post kan gis karakter av leserne og de med høyest score kommer øverst på siden. For at bloggposten din skal vises på Bloggrevyen må du selv lenke til den. Det kan du gjøre på bloggrevyens side . Det bringer også straks flere besøkende til bloggen din.

En annen side å surfe på blogger er technorati.com. Men det er ikke alltid jeg synes at de mest populære bloggene i verden gir meg noe. Ofte er det de samme som ligger der hele tiden og det er litt kjedelig.

De beste bloggene har jeg funnet ved å sjekke ut andres lenker. Bloggen hjartesmil fant jeg slik. Hun er artig og tar anderledes bilder. Og det samme med duften av erteblomster. For tiden leser jeg også Life must go on in Gaza and Sderot . Bloggen er skrevet av to venner. En palesinsk og en jødisk. For tiden tror jeg alle mest venter i spenning på livstegn fra palestineren. Det gir håp for fred å lese denne bloggen.

Jeg pleier også ofte å titte innom to fagblogger, vår lærer Jills og Torill Mortensens.

Men det gøyeste er egentlig å gå ut på «bloggvandring» og hoppe fra lenke til lenke uten å vite helt hva du finner på veien………