Forelesningen i går handlet mest om å bli kjent med hverandre. Jeg vet ikke helt hvor mange vi er men kanskje godt og vel 30 stykker? Det er opprettet en lukket facebookgruppe som vi kan bli medlem av. Der vil det ligge gruppebilde tagget med navn. Vi fikk også se hvor mye opplysninger en kunne få ut ved å benytte oss av facebooks advertising verktøy.

Det finnes også en blogg for faget: Huin105s09.wordpress.com. Der er også litt om forelesningen med linker til mye av det Jill viste oss.

Ved siden av å bli kjent med hverandre fikk vi høre litt om statistikk og internett og litt webhistorie.

Det er forelesning på torsdag også og da skal vi ut å ta bilder siste timen. Og på fredag er det øving i det rommet der vi hadde mesteparten av forelesningene i høst (124). Jeg tror vi da skal sette opp/skrive blogg og laste ned og plassere bilde på bloggen. Men det har jeg jo gjort mange ganger før.