Stikkord

Det er laget en facebookgruppe for Huin105. Hva tenker jeg rundt det?

Del 1:
I utgangspunktet er jeg positiv til en facebook gruppe. Jeg synes det kan være nyttig både for å bli kjent og for å utforske fenomenet facebook. Men blir jeg kjent med noen gjennom gruppen? Ja, med de som lar meg se profilen deres etc. Men de andre – som lar meg se profilbildet og evt. vennene sine- kan jeg ikke si at jeg blir kjent med. Jeg kan knapt lære hvem navnet hører til for profilbildet er ikke alltid av personen. Så jeg har bestemt meg for å gjøre min profil mer tilgjengelig for gruppen -og dermed resten av verden for en tid. Men hvem vet om jeg blir mer eller mindre populær….. Eller om jeg får nye venner. Jeg har mange tanker om facebook og de kommer i Facebook del 2 når jeg bare har skriftliggjort tankene…..

Ps. Jeg har begynt å øve meg på de taggede navnene på gruppebilde.