Stikkord

, ,

Denne nettsiden er laget av Ida, Marcus og meg. Vi valgte å strukturere informasjonen på nettsiden i grupper. Bygninger, Spisesteder, rekreasjon og informasjonskilder.
I øverste del av nettsiden valgte vi å ha en kort rundtur i området. Dette for at siden skulle virker mer innbydende på en leser. Under denne innledende turen ble linkene til de andre sidene presentert i de respektive gruppene. På denne måten ble det lett å lete seg frem til den ønskede linken. Vi ville nok ha brukt mer bilder og design hadde tiden og evnene strukket til. Siden er laget slik at det er enkelt å bygge den ut med flere linker og kategorier. Det ble valgt å ikke ta med alle linkene da mange hadde skrevet om samme sted. Jeg så rundt etter nettsider til inspirasjon men fant ingen. Ingen var enkle nok. Men jeg likte siden til helenejoakimargrete så vi lånte rundtur ideen deres men laget vår helt egene versjon. Jeg har brukt Castro boken, men like mye w3c tutorials, w3c schools og andre nettresurser. Boken er grei som oppslagsverk når du vet hva du leter etter….

Det var en lærerik prosess (som det står litt om i denne bloggposten) og jeg har lært og forstått mye koding. Men det er mye igjen å lære!