Om tre uker skal min yngste bror gifte seg. Og selskapet skal være her i huset. Så i dag har vi hatt dugnad og pusset sølv. Det skal dekkes til 30 personer så det er litt bestikk som trengs. Det er fasinerende å se hvordan brune triste lysestaker med litt gnikking blir blanke som speil. Nå er det hele pakket i plast og ligger klart til den store dagen. Duker er blitt vasket, bordekorasjoner og menyer diskutert og stoler er talt.

Bruden er fra Belgia og over halvparten av gjestene er fransktalende. Så dette blir utfordrende. I Belgia har man tradisjonelt to bryllup. Først går man til byfogden og blir gift. Og så går man i kirken og blir velsignet. Det er først etter kirkebryllupet at den store festen er. Så det som skjer her er bare en liten oppvarming for den nærmeste famile. Den store festen går av stabelen i Belgia neste sommer.

Tror du jeg er litt stresset. Jepp! Det stemmer…..