Helgen har vært fin! Har gått med short paper 2 i tankene og skriver som en helt nå utover natten. Er kommet til 850 ord. Det er nok et par timer igjen. Noen som sa noe om å være ute i siste liten eller jobbe best under press???
På lørdag var vi i byen for å kjøpe dress til Jørgen. Han ble utrolig lekker og lykkelig i Moods of Norway dress. Med blomstrete skjorte! En halv måneds studielån….

Byen sydet av liv i solskinnet. Det er rart med bergensere! De våkner ekstra til live når det er sol og litt varme. Til og med buekorpsene var våknet av vinterdvalen.

Huset har sydet av rydding og matlaging i dag mens jeg har sittet på loftet og skrevet på den h… oppgaven. Temaet er gøy men det går tregt likevel. Det er så mye annet å tenke på. Har ikke hatt tid til informasjonsteorier eller noe. Gleder meg forresten til forelesning om nettkriminalitet i huin 104 på tirsdag.

I forrige uke vare det Geek Girl Dinner på Ada Lovlace day (hun som var den første programerer vet dere). Her kan du lese om middagen og se hvem som var der. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt anledning til å være der men det får bli neste gang. Kjekt å kjenne noen andre Geekete jenter. Jeg er nokså alene i min vennekrets. En del av vennene synes å se på Facebook som et farlig virus og tror datamaskiner går istykker hvis du trykker en feil tast… Men ikke alle da! Men jeg har ingen venner som har dilla på data slik som meg…

Nei, tilbake til oppgaven! Du får lese resultat i morgen. Jeg er redd det ikke blir min beste oppgave….