Akkurat nå føler jeg at det er overload på hjernen min. Det er mulig man må trykke på reset knappen eller slå meg av og på. En god natts søvn blir bra! I natt satt jeg oppe til klokken tre for å skrive oppgaven. Og stod opp tidlig i morges for å gjøre den ferdig. Den trenger heldigvis bare å være godkjent. Jeg var ikke fornøyd med den. Det ble for mye beskrivelse av siden og for lite diskusjon. Og nesten ingen kritikk mot informasjonsstrategien til siden. Den er jo til tider helt på kanten! Eller kanskje over. Og litteraturlisten er ikke helt etter MLA standard. Jeg har bestemt meg for å bruke Bauerline oppgaven i mappen så det er ikke så farlig med denne oppgaven. Likevel kjenner jeg på at jeg har lyst til å levere noe som er bra. Har jeg virkelig blitt en streber?

I tillegg til studiet er det forberedelsen av bryllupet for min lillebror, som skal være her i huset. Jeg har for sikkerhets skyld tatt på meg å være toastmaster. (Joda, jeg burde takket pent nei..) Foreløpig har jeg ingen peiling på hva jeg skal si. Huset er nå fylt av tilreisende familie og huset er snart i bryllupsmodus. Finklærne til alle untatt meg er i box. Sølvet er pusset, talerkener talt, duker strøket og glass pluss kaffekopper etc er kommet i hus. Brudens familie er Belgisk og snakker fransk. Og litt engelsk. Vi skal være 30 stykker. Menyen diskuteres daglig. Servietter har vært et hett tema. Det er detaljene som gjelder. Vinduer må være vasket, hverdagen ryddes bort og helst skal solen skinne på fredag. Lurer på om jeg finner igjen tingene mine etterpå! Blomster må kjøpes og plantes i krukkene ute. Og pyntes med inne. Min far lager ekstrabord til å sette til på enden av spisebordet. Jeg kan dekke til 24 når alle platene er lagt i bordet, men det er 6 for lite. Bordet er ovalt så å lage tilleggsbord er ikke helt enkelt. Men han fikser det nok. Det blir nok gøy når selve dagen kommer. Men akkurat nå er det litt stress:-)

God natt!

PS.
Jeg lengter etter påskeferie!
Men den må jo også planlegges…