Stikkord

Beklager bloggtysnaden! Her kommer litt oppdatering. For de som er nyskjerrige: Bryllupet gikk strålende. Bruden var vakker som en prinsesse i blekrosa ermeløs kjole. Sermonien hos byfogeden var fin.

Etter sermonien gikk alle, untatt min far og jeg, på fløyen. Der fikk de servert fingermat og champagne. Solen skinte og alle var glade!

Min far og jeg dro hjem til huset og jeg gjorde de siste forberedelser med huset og med det jeg hadde ansvar for. Min far tok seg av maten og viste rundt de som skulle være på kjøkkenet. Min kjære venninde Astrid hadde ofret kvelden for meg og tok seg av maten. (Pluss at hun laget to fantastiske kaker!)

Bordet var såvidt over 7 meter langt. Dekket med bordfilt, fransk damaskduk, blå dekketøytallerkener, sølv fra her og der, nydelige blomsteroppsatser med røde roser, grønne servietter og små bordkort festet med hjerteklyper på glassene.

Og så kom gjestene! Noen av Belgierne hadde gått innom hotellet så vi måtte vente en ekstra halvtime på dem. Mer Champagne ble servert.

Så var det på tide å gå til bords. Vi fikk servert champagnegravet laks, reinstyrstek og is med friske frukter. Bordsete varte lenge og talene var mange og gode (og morsomme). Stemningen av stor og Belgierne likte godt de norske tradisjonene. Selv har de nesten ingen. I følge bestefaren til bruden, som var svært sjarmerende, var tradisjoner noe som hørte norden til. Etter middagen var det raskt tid for kaffe og kaker.Og så gikk Belgierne hjem til hotellet. Og noen av de norske slang seg med. Så det ble en tidligere avsluttning enn vanlig. Her er noen bilder:

Brudebuketten

Brudebuketten

Bryllupsdekket bord

Bryllupsdekket bord

Glimt av bryllupsmiddag

Glimt av bryllupsmiddag