Det er jammen ikke mye dere har hørt fra meg! Arbeidet med nettstedet har tatt tid men nå er det ferdig. I morgen skal det leveres inn til eksamen. Jeg har gjenoppdaget at jeg arbeider best under press. Etter å ha utsatt rapporten og paperen i mange verdifulle dager har jeg måttet jobbe hardt de siste dagene. I dag er rekorden på ca 16 timer skriving. Kroppen min er rasende! jeg har vært tilhenger av mappevurdering – men jeg har skiftet mening! Jeg er nå tilhenger av eksamen. Takke meg til fem timers skriving!

Ja ja. Jeg har lært endel, samarbeidet med kjekke studenter og møtt mange utrolig flotte tegnspråklige i vår. Jeg håper det går bra med alle i morgen og at ingen skrivere streiker!

Så er det bare en uke til neste eksamen. Nilesing -joda det blir nok det……

Jeg ønsker Nicolai og Espen lykke til på eksamen i morgen! Hvis du skal ha eksamen ønsker jeg deg også lykke til! God natt!