Til slutt fikk jeg levert eksamensfilene mine på mi side. Jeg hadde beregnet god tid i dag, men det jeg ikke hadde regnet med var at mi side hadde en størrelses grense på 8 MB for filer som skulle lastes opp. Når jeg hadde zippet alle filene etter oppskriften var pakken 180 MB. Jeg hadde et problem. Jeg prøvde å ringe den eksamensansvarlige men han svarte ikke. Jeg skrev på bloggen og snakket med Runar. Til slutt hev jeg meg i bilen og kom meg ned på universitetet. Og der var den blonde engelen – Christina! Hun hjalp og ordnet og reddet mer enn en av oss! Tusen takk Christina for at du bryr deg! Jeg digger deg!

Etterpå var jeg helt kjørt. Ikke hadde jeg spist eller noe. Klokken fire spiste jeg frokost…. Hodepinen var praktfull!

Nå er det en uke til neste eksamen. Her må det nileses. Men det gleder jeg meg til! Etter eksamen reiser jeg til Usa en uke for å være med i min niese Martine sin første comunion. Jeg kvier meg litt til den lange reisen men det går nok bra. Martine bor i North Carolina. Vakkert -og varmt om sommeren!

Jeg gleder meg til sommerferie! Det har vært et travelt semester. Mange kjekke studenter dette semesteret også- men jeg drar gjennomsnittsalderen veldig opp…. Det er utrolig mange flotte studenter og jeg er heldig som får studere sammen med dem!