Stikkord

Her kommer en liten hilsen fra et iskaldt Sandefjord. Ute regner det og inne ligger jeg og er forkjølet! Muntert meg med Twitter, leser blad og hiver i meg ymse piller! Mannen er hjemme og jobber og jeg er forlatt her med ungene + et par venner av dem. Tilsammen fem gutter! Høye rop og høyere musikk strømmer ned fra Stuen. Kvier meg til å se hvordan der ser ut….

Litt sol har det vært. Nok til at jeg ble solbrent. Fikk badet også.

I morgen er minsten 6 år! Da blir det party for hyttene rundt her. Med kaker og brus! Sykkel er kjøpt inn til gave. Megastilig grønn DBS med dødningehoder! Og ny hjelm. Og så en fiskestang med lukket snelle fra Mormor. Og så får han Ds spill fra brødrene. Han blir nok fornøyd.

Ellers har det ikke skjedd mye i det siste. Vi har sett istid 3 og den var jo grei nok. Og vært på bytur i Sandefjord. De har så hyggelige parkeringsvakter her! Og masse plass å parkere på. De eldste har sett den nye Harry potterfilmen.

Lørdag var gi forresten i sommerselskap i familien til mannen min. Min svigermor og to av hennes søsken hadde hytte her. Kun en som ikke hadde. Nå er de borte alle untatt Onkel Claude og hyttene er overtatt av neste generasjon. To av ektefellene lever ennå. Den ene, Onkel Thomas, var leder av byggingen av Norges første datamaskin; Nusse. De to eldste guttene mine flokket seg rundt han hele kvelden. Onkel Thomas dro til Amerika i 1949. Til University of California, Berkeley. Kom hjem i 1950 og startet arbeidet med Nusse. Den stod ferdig tre år etter. Nå er den på Teknisk museum i Oslo. Her kan du lese mer om Nusse: http://mobil.aftenposten.no/article.htm?articleId=448325> atikkel i aftenposten

Håper dere har en fin sommer og lader batteriene!

Ps. Dette er skrevet på iPhonen som har begrenset teknisk tilbud…