Ja så var ferien over og semesteret er begynt. Jeg følte meg erfaren i dag i forhold til på samme tid i fjor. Jeg visste hvor jeg skulle. Og jeg kunne bare smile av lange køer foran kameraene for studentkort bilde! Jeg tar bare et fag i høst. Jeg har ikke tid til mer. Egentlig ønsket jeg å ta Dikult205 ved siden av Dikult106 men det blir for mye.

Første forelesning i Dikult106 var ok. Vi er 8 stykker nå. En mann på samme alder som meg, Kurdin, Regine og 4 nye. Det blir mye skriving. Vi skal levere tre utkast til oppgaver på 1800 ord og så skal vi levere to av dem utvidet til 3600 ord som eksamensarbeide. Ingen eksamen i år altså.

Første bok ut på pensumlisten er skrevet av Clay Shirky. Du kan se et TED foredrag av ham her. Han er riktig interessant å høre på!

I sommer har jeg twittret og latt bloggen seile sin egen sjø. Det passet meg godt mikroformatet. Men i det siste har savnet etter bloggen økt og dere hører nok mer fra meg fremover. Sommeren har vært tilbrakt på hytter og det har vært mye regn! Hytten på fjellet måtte beises og det var ikke lett! Ikke oppholdsvær nok til å beise vinduene!

På privatsiden skjer det også mye. Jeg har nå fått to brødre med familie i byen. Det er riktig gøy! Søndagsmiddager er et lurveleven av en fest for store og små. Minsten er i himmelen når søskenbarna kommer! Han er 6 og de er 8,10 og 12. Med mine eldste på 18 og 21 + kjæreste på 19 er det klart det blir liv og leven! I morgen er første skoledag for minsten. Han har fått sekk med flammer på, nye klær og sko (med vampyrmønster og lysende/blinkende felter!). Det blir en spennende dag for både mor, far og barn. Lenge siden sist! 12 år. Men samme skole og samme klasserom som for 12 år siden. Rart!

Jeg gleder meg til semesteret! Hilde er en god foreleser så dette blir nok interessant!