Det har blitt lite blogg i høst. Jeg pådro meg litt skrivesperre i sommer. Kanskje det var de 140 tegnene til Twitter som tok knekken på meg? Nå er det WOW som har tatt litt knekken på mitt Twitterengasjement. Akkurat nå skriver jeg oppgave om kjønn og IKT. Tungt emne synes jeg. Men: Jeg er nå kommet så langt i min transformasjon fra biolog til humanist at jeg kan skrive ord som diskurs og konnert som om det var de naturligste ord i verden! Ufattelig! Og jeg har skrevet oppgaver der jeg har skrevet ordet JEG. Det er utrolig fyfy i naturvitenskaplige oppgaver.

Jeg må tvinge meg til å skrive hver oppgave men er veldig fornøyd hver gang jeg har klart det. I morgen kl tre må denne være inne og jeg jobber hardt!

Kanskje jeg har fått litt hull på skrivesperren nå?

Her er en av lærerene min sin blogg. Hun er utrolig dyktig!! (Nei det er ikke smisking!)

PS. Jeg spiller WOW hver dag -men ikke i dag. Deet er gøy – og det er også gøy å bryte kjønns og alders regler 😀

Jeg har fått et veldig annet syn på nettspilling og har faktisk oppfordret den ene av sønnene mine til å spille. Han har spillt mye før men sittet alene eller med kammerater på tvrommet. Men jeg vil heller at han spiller WOW med kammerater enn at han sitter alene og spiller. Det sosiale er faktisk veldig viktig enten det er på nett eller i RL:-)