Jeg har juleferie. To oppgaver ble levert som eksamensarbeider 2. desember. Jeg skrev en om Twitter og politikere og en om wow og identitet. Vi får se hvordan det går. Jeg var ikke megafornøyd, men men….

Men Dikult 106 har fått meg interessert i feminisme. Jeg leser bok om Donna Haraway for tiden. Hun var biolog og feminist, og har skrevet flere bøker om feminisme. Den mest kjente er kanskje «A Cyborg Manifesto» der hun tar til orde for at vi ikke lenger er mennesker skapt av naturen, men en blanding av kultur og natur, -maskin og menneske. Dette mener hun frigjør oss fra kjønnsroller. Vi er ikke lenger menn og kvinner – vi er alle cyborger. Jeg er nok ikke helt enig med henne, men det er intressante tanker.

Det fasinerer meg og litt at hun først var utdannet biolog, men arbeidet mest med feministiske teorier.

Her finner du et intervju hvis du er interessert i å vite mer:-)