I helgen var jeg hos min mor for å hjelpe henne med å holde selskap for sine venninder. Jeg reiste sammen med min svigerinne. Siden vi begge er glade i kunst dro vi innom Walaker galleri 300 for å se på utstillingen deres. Wallaker galleri ligger ved hotellet ved sammen navn i den lille bygden Solvorn. Solvorn er et skjarmerende sted med pitoreske små hvite hus klemt mellom en vakker fjord og majestetiske fjell. Rundt hotellet ligger en fin hage der man kan drikke kaffe eller bare spasere litt rundt og nyte utsiktene:-)

Utsillingen denne gang rommet flere keramikere og billedkunstnere. Mest kjent er nok Nico Wideberg, som stilte ut skulpturer og malerier/ grafikk. Jeg skulle gjerne hatt en av de skulpturene! Men 70.000 er litt for mye for min lommebok…..

Ellers elsker jeg keramikkfigurene til Karin Øfstedal. Frodige dronninger og konger! Smakebiter fra kunstnerene finner dere her:-)

Ellers anbefaler jeg en tur på Bergen Bibliotek i kveld klokken 19.30. Da er det opplesning av Elektronisk litteratur fra The Electronic Literature Collection 2 . Sikkert et nytt bekjenskap for de aller fleste!