Hvis noen er ute etter en ung og talentfull fotograf så anbefaler jeg varmt Amilcar dos Santos. Nylig vant han konkurransen Gamer.no la ut på Faccebook. De trengte fornyelse av profilsiden sin og ønsket et fotografi til det. Her er utdrag fra begrunnelsen for hvorfor Amilcar dos Santos vant:

Her har han på en meget lekker måte klart å oppsummere nesten tredve års spillhistorie, med innslag fra både den ikoniske Nintendo NES og nåtidens store farsott, Angry Birds.

Observante lesere kan legge merke til at ikke bare er de tre spillgigantene representert ved hver sin nåtidige konsoll, men også spilltitlene som vises frem spenner vidt – både Mass Effect og The Sims har fått en plass i bildet. Origiamifiguren fra det PlayStation 3-eksklusive Heavy Rain har også fått bli med, samt rørleggerbrødrene Mario og Luigi.

Sammensetningen er rett og slett visuelt sett mesterlig og innholdsmessig rett i blinken.

 

Også tidligere har han vunnet en konkurranse hos Gamer.no. Dengang lekte han seg med logoen deres.

Sjekk ut bloggen hans her: ADS photography Han er absolutt en fotograf å følge med!