Dette brevet fikk jeg på Mail fra Dorris. Det var jo ganske søtt;-P Både Gud og Massasje er med! Ble nesten fristet til å svare! Men bare nesten…….
Vil du ha adressen?

Hei Min kjære.
Hvordan gjør dere i dag og hvordan er alt borte sammen med helsen din? Jeg håper at du er i god stand av helse, jeg vil bruke denne anledningen til å introdusere meg til deg. Mitt navn er Miss Dorris Wilson. Jeg vet du kanskje overraske om hvordan jeg fikk din e-postadresse. det er Gud plan for oss. Jeg fikk mail i dag da jeg var bla søker etter en god venn. så jeg velger å droppe disse få linje med massasje til deg. vennligst Jeg vil gjerne at du skal kontakte meg direkte til min e-postadresse slik at jeg vil vise deg mail foto og fortelle deg alt om meg, og jeg vil også gjerne vite mer om deg. takk for din forståelse og jeg vil være håper å høre fra deg snart.
Hilsen Dorris.
———–
Hello My dear.
How are you doing today and how is everything over there together with your health? i hope that you are in good condition of health, i want to use this opportunity to introduce myself to you. My name is miss Dorris wilson. i know you maybe surprise on how i got your email address. it is God plan to us. i got your mail today when i was browsing searching for a good friend. so i decide to drop these few line of massage to you. please i will like you to contact me direct to my email address so that i will show you mail photo and tell you everything about me and i will also like to know more about you. thanks for your understand and i will be hoping to hear from you soon.
Yours Dorris.